baner-01
Ace UAV-të e paautorizuara
Shiko më shumë
banderolë-03
Syri juaj vigjilent në zbulimin e UAV-ve
Shiko më shumë

Video

Pajisja e mashtrimit të navigimit
Pajisje portative për zbulimin dhe pozicionimin e UAV-ve
Pajisja e paralajmërimit të hershëm UAV

Ragine Tech, 

Bëni lartësinë e ulët më të sigurt

Hangzhou Ragine Electronic Technology Development Co., Ltd. qëndron si një lider global në ofrimin e zgjidhjeve të sistemit të sigurisë në lartësi.Ne jemi te specializuar në kërkimin, zhvillimin, projektimin, prodhimin dhe shitjet e sistemeve kundërmasave të mjeteve ajrore pa pilot (UAV).
 
Megjithë vite praktikë të gjerë industrie, ne kemi kultivuar rezerva të fuqishme teknologjike dhe aftësi industrializimi.

Zgjidhjet e sistemit të sigurisë në lartësi të ulët

Zhytje thellë në fushën e sigurisë në lartësi të ulët

Ne e dimë se zhvillimi i qëndrueshëm është e vetmja mënyrë për të siguruar të ardhmen e Ragine.
Që nga themelimi, ne i kemi kushtuar një rëndësi të madhe ndërtimit dhe investimit të R&D, për më tepër rritjen e kapaciteteve tona prodhuese.
 
Tani ne kemi një ekip profesional për kërkimin dhe zhvillimin e proceseve, dizajnimin e produkteve dhe menaxhimin e zhvillimit të zinxhirit të furnizimit.Ne tashmë kemi mbi 40 të drejta të pavarura të pronësisë intelektuale përmes transformimit të arritjeve teknologjike shkencore dhe inovacionit bashkëpunues.

SHOWROOM DIGJITAL

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth aftësive tona prodhuese, mund të klikoni mbi avatarin në skenë, ose të pranoni ftesën time!

Shërbim dhe mbështetje kundër dronëve

OEM

Ne kemi përvojë të gjerë në industri për të përmbushur pothuajse të gjitha kërkesat OEM, duke ju lejuar thjesht të nxisni produktet në treg.
 

Mbështetje për personalizim

Kur produktet tona standarde nuk mund të plotësojnë kërkesat tuaja, ne vlerësojmë dhe ofrojmë dizajn dhe zhvillim të personalizuar të produktit, duke ofruar zgjidhje me kosto efektive.

Mbështetja e projektit

Ne kemi një ekip teknik profesional për të siguruar mbarëvajtjen e projektit.Ne kemi kualifikime të ndryshme të industrisë dhe raporte testimi të kërkuara për projektin.

Mbështetje për trajnim

Ne kemi menaxherë profesionistë produktesh për të ofruar trajnime sistematike për industrinë dhe shërbimet, duke siguruar që ekipi juaj të përmirësojë shpejt aftësitë e marketingut të industrisë.

Mbështetja e markës

Prezantimi vizual i imazhit të unifikuar të markës;Ju gjithashtu mund të zgjidhni të mbështeteni reciprokisht në matricën mediatike të Ragine.
 
 
 

Mbeshtetje teknike

Bazuar në tendencat ndërkombëtare të industrisë, ne do të ofrojmë përditësime të vazhdueshme të softuerit dhe harduerit për të siguruar që teknologjia dhe pajisja që ne ofrojmë të mbeten në krye të tregut në zhvillim të C-UAS.

Mbështetja e industrisë

Kemi kënaqësinë të ftojmë partnerë me cilësi të lartë për të marrë pjesë aktive në Forumin e Industrisë së Zinxhirit të Furnizimit Ragine-Tech, duke ndërtuar në bashkëpunim një ekosistem të industrisë së hapur.
 

Mbështetje pas shitjes

Ne ofrojmë një shërbim përgjigjeje ndaj ankesave të klientëve 5*24 orë (nëpërmjet telefonit, emailit, mbështetjes në distancë).Për më tepër, do të ketë shërbime të rregullta dhe të planifikuara të kujdesit ndaj klientit.
 

Eksploroni më shumë rreth Ragine Tech


Me zhvillimin e shpejtë të tregut global të mbrojtjes, Ragine Technology vazhdon të forcojë aftësitë e saj të kërkimit dhe zhvillimit teknologjik, të përmirësojë përmbajtjen teknike dhe inovacionin e produkteve të saj për të përmbushur kërkesat e tregut dhe kërkesat e klientëve.Ndërsa kultivojmë dhe zgjerojmë thellësisht tregun vendas, ne përmirësojmë në mënyrë aktive paraqitjen e tregut tonë jashtë shtetit dhe kërkojmë bashkëpunim ndërkombëtar.

Në mëngjesin e 19 janarit 2024, Komiteti i Punës i Organizatave Ekonomike Jopublike dhe Organizatave Sociale të Zonës së Teknologjisë së Lartë Xi'an organizoi më shumë se 20 organizata partiake, duke përfshirë Degën Ragine në Xi'an, për të mbajtur 'Kujdesi së bashku në dimër' aktivitet për dy organizata të reja partiake në Zonën e Teknologjisë së Lartë në Rrugën Qin Du Qin Nan Village Party and Mass Service Center.Ndërmarrjet e dashura shprehën synimin e tyre origjinal për të përcjellë ngrohtësi, për të përkushtuar dashurinë dhe për të shpaguar sinqerisht shoqërinë përmes veprimeve praktike.

2024 Saudi World Defense Show (WDS), organizuar nga Autoriteti i Përgjithshëm për Industritë Ushtarake (GAMI) të Arabisë Saudite, është vendosur të shfaqë risitë globale në mbrojtje dhe hapësirën ajrore, duke formësuar të ardhmen e mbrojtjes dhe teknologjisë hapësinore.Kjo ngjarje pesë-ditore, e planifikuar nga 4 deri në 8 shkurt, do të fokusohet në teknologjitë tokësore, detare, ajrore, të sigurisë dhe hapësirës, ​​duke ofruar një platformë unike globale për të ekspozuar pajisje ushtarake të fundit.

Më 21 deri më 22 dhjetor 2023, 'Forumi i dytë i Zhvillimit të Teknologjisë për Zbulimin dhe Kundërmasat e Mjeteve Ajrore pa pilot dhe Ekspozita e Teknologjisë së Produkteve të Zbulimit të Mjeteve Ajrore pa pilot 2023', organizuar nga Shoqata e Kinës për Sigurinë dhe Parandalimin, Produktet Indust

Lidhjet e Shpejta

Mbështetje

Kategoria e produkteve

Na kontaktoni

Shtoni: 4/F e Parkut Industrial të Universitetit Xidian, 988 Xiaoqing Ave., Hangzhou, 311200, Kinë
WhatsApp: +86-13067820328
Tel: +86-57188957963
E drejta e autorit © 2024 Hangzhou Ragine Electronic Technology Development Co., Ltd. Të gjitha të drejtat e rezervuara. Harta e faqes. Politika e privatësisë | Kushtet e përdorimit